Nettverk av sjukepleiarar i Helse Bergen

Nettverket av ressurssjukepleiarar i kreftomsorg og lindrande behandling i Helse Bergen føretaksområde består av om lag 120 sjukepleiarar.

​Det er ressurssjukepleiar i alle kommunar og på sjukehusavdelingar som behandlar kreftpasientar eller andre pasientar som treng lindrande behandling.

Sjukepleiarnettverket er delt opp i 7 lokale nettverksgrupper. Ei driftsgruppe med representantar frå samarbeidspartane i nettverket har ansvar for samlingar i nettverket og rutinar knytta til nettverksarbeidet i samsvar med vedtatt kompetanseplan.

Aktuelle dokument

Funksjon og ansvar for ressurssjukepleiarane (pdf)Arbeidsplan (pdf)Rettleiar for samtale med leiar om ressurssjukepleiarfunksjonen (pdf)Årsplan 2017 (pdf)

Plan for hospitering (pdf)Datoar for lokale nettverksgruppemøter i 2017 (pdf)Driftsgruppe (xls)

Kompetanseplan (pdf)

Rutinar

Malar

Innkalling møte lokal nettverksgruppe (doc) Referat møte lokal nettverksgruppe (doc) Brevmal Nettverk Helse Bergen (doc)

Innhald i perm

Idebank

Folder ressurssjukepleiar Masfjorden kommune Kreftomsorg i Fusa kommune Kreftsjukepleiartenesta i Askøy kommune

Tilbakemeldinga vil ikkje bli svart på. Ikkje send personleg informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.