Nettverk av sjukepleiarar i Helse Stavanger

Nettverket av ressurssjukepleiarar i kreftomsorg og lindrande behandling i Helse Stavanger føretaksområde består av omlag 100 sjukepleiarar.

​Det er ressurssjukepleiar i alle kommunar og på sjukehusavdelingar som behandlar kreftpasientar eller andre pasientar som treng lindrande behandling.

Sjukepleiarnettverket er delt opp i fem lokale nettverksgrupper. Ei driftsgruppe med representantar frå dei fem gruppene og samarbeidspartane i nettverket har ansvar for samlingar og rutinar knytta til nettverksarbeidet i henhald til vedtatt kompetanseplan.

Nyheitsbrev

Desember 2016 (pdf) Juni 2016 (pdf)

Årsplan og årsrapport

Årsrapport 2016 (pdf)