Nettverk av fysio- og ergoterapeutar i Helse Fonna

Nettverk av fysio- og ergoterapeutar er ein del av Fagleg nettverk innan kreftomsorg og lindrande behandling i Helse Fonna.

​Fysio- og ergoterapinettverket består av omlag 25 ressurspersonar frå ergoterapi- og  fysioterapieiningar i Helse Fonna, kommunane i Helse Fonna føretaksområde og private verksemder.

Samlingar i nettverket

Det vert fagdag i fysio- og ergoterapinettverket 12. november 2019

Invitasjon og program vert sendt ut og lagt ut her så snart det er klart

Aktuelle dokument