Brosjyrer om behandlingar og undersøkingar

Ryggklinikken, Kysthospitalet i Hagevik (pdf)

Dagkirurgi

Vi utfører om lag 300 dagkirurgiske operasjonar i året. Pasientar som blir operert dagkirurgisk, kommer om morgonen, blir operert og reiser heim igjen same dag. Under finn du generell informasjon om dagkirurgi. Sjå også under Behandlingar for å finna informasjon om den operasjonen du skal få utført.

Innlegging

Behandlingar

På Kysthospitalet i Hagevik utfører vi ei rekke behandlingar. Her finn du meir informasjon om nokre av dei.

Ankel og fot

Ankelartroskopi (Bokmål) - (pdf)Fotkirurgi (Bokmål) - (pdf)

Hand

Carpal tunnel syndrom (Bokmål) - (pdf)