Brosjyrer om behandlingar og undersøkingar

Ryggklinikken, Kysthospitalet i Hagevik (pdf)

Dagkirurgi

Vi utfører om lag 400 dagkirurgiske operasjonar i året. Pasientar som blir operert dagkirurgisk, kommer om morgonen, blir operert og reiser heim igjen same dag. Under finn du generell informasjon om dagkirurgi. Sjå også under Behandlingar for å finna informasjon om den operasjonen du skal få utført.

Innlegging

Informasjon til deg som skal innlegg​ast ved Kysthospitalet i Hagevik.

Behandlingar

På Kysthospitalet i Hagevik utfører vi ei rekke behandlingar. Her finn du meir informasjon om nokre av dei.

Hofte og bekken

Kne

Artroskopi i kne  (Bokmål) - (pdf)Artroskopi i kne  (Nynorsk) - (pdf)
Halvprotese (unikondylær protese) i kne (Bokmål) - (pdf)Halvprotese (unikondylær protese) i kne (Nynorsk) - (pdf)