Regionalt nettverk innan rehabilitering for personar med lungesjukdom

Det fremste føremålet med nettverket er å vere eit regionalt, tverrfagleg og tverrsektorielt forum for utvikling og utveksling av kompetanse innan rehabilitering for personar med lungesjukdom.

Føremål og møteinformasjon

Heilheitlege behandlingskjeder og forbetring av pasientforløp som opprettheld god behandlingskvalitet er også eit viktig føremål.

Nettverket er ope for alle som jobbar med eller har interesse for fagområdet, i offentleg eller privat sektor, og vert drifta av Regionalt kompetansesenter for habilitering og rehabilitering.

Kompetansesenteret arrangerer saman med samarbeidspartnarar,   regionale nettverksmøter som har fokus mot viktige tema innan rehabilitering for lungesjuke.

Nettverksmøte 16.-17. mars 2020

Stad: Grand Hotel Terminus i Bergen.

Se program for nettverksmøtet

Påmelding til nettverksmøtet

Kursgodkjenninger
Norsk Ergoterapeutforbund har godkjent nettverkssamlingen som spesialistspesifikt kurs meritterende med 10 timer til ergoterapispesialist innen eldres helse, somatisk helse, allmennhelse eller folkehelse.

Norsk Fysioterapeutforbund  har godkjent nettverkssamlingen for kurstimer slik at det kan benyttes i en spesialistoppbygging sammen med en mastergrad og ved fornyelse av spesialitet. Kurset blir godkjent med 10 timer.

Det er også søkt kursgodkjenning fra Norsk Sykepleierforbund og  Legeforeningen, der vi avventer svar.

Nettverksmøte 2017

Dato: Tirsdag 26. september

Stad: Bikuben kurs- og konferansesenter, Jonas Lies vei 76c, (Haukelandsparken)

Presentasjonane frå møtet:

GOLD2017 individtilpasset behandling og rehab

Kolstiltak i Time kommune (pdf)

Nettverkskonferanse Kols - Opplæring, mestring og rehabilitering for brukere med kols i Bergen kommune (pdf)

Systematisk oppfølging av personer med nyoppdaget KOLS i kommunehelsetjenesten (pdf)

Pasientforløp tidligrehabilitering ved KOLS (pdf)

Kontaktperson for nettverket:

Send e-post til Merethe Boge
Telefon: 55 91 85 41 / 98 85 60 31