Draumejobben

– Eg er eit levande bevis på at det går an å vere alvorleg psykisk sjuk og bli frisk, seier Andrea Holst. Fire år etter at ho sjølv var pasient på Sandviken, er ho no tilbake som tilsett.

I jobben som erfaringskonsulent gir ho mange av pasientane i psykisk helsevern håp om å bli frisk, sjølv når dei er på sitt aller sjukaste.

Sjå filmen med Andrea her.

Bli med inn i psykisk helsevern

• 5 myter om Sandviken

Kva er fakta  - og kva er faktisk feil - om det myteomspunne sjukehuset som ligg i Sandviken?

• Draumejobben

• Testar ut angstbehandling på nett for unge

Er behandling via internett framtidas måte å bli kvitt angst på for unge? Det skal ein ny pilot i Helse Bergen finne ut.

• Veien opp igjen

- Klatringen er som behandlingen jeg har fått på DPS’en. Det er bare jeg som kan jobbe meg oppover, men jeg er avhengig av at noen står bak meg og sikrer.