Bli med inn

#blimedinn er fortellingar frå Haukeland. Vi vil invitere deg med inn og vise det som skjer på innsida av heile sjukehuset. Medarbeidarar, pasientar og pårørande fortel historier som vi håpar vil auka kunnskap, engasjere og overraske.

Velkommen inn!

Bli med inn i tarmen

Akutt sjuk

• Døden på akutten

- Ein skulle jo ønske at det ikkje skjedde. Men døden er ein del av jobben vår. Då er det meiningsfullt å kunne få bidra ved starten av ein sorgprosess.

• Dei som tek i mot deg

Når du kjem akutt til sjukehuset er dei ei rekke menneske fra ulike yrkesgrupper som står klare for å ta i mot deg. Møt 12 av dei som gjer alt klart for deg på Mottaksklinikken.

• Hjartesmerte: Kva skjer på akutten?

Kvar dag kjem omlag 20 pasientar til Akuttmottak med smerter i brystet. Det er ikkje alt som er alvorleg hjartesjukdom. Rask utgreiing er alltid avgjerande. Sjå filmen her.

• Akutt til sykehuset: Hvorfor må jeg vente?

Når er du en grønn, gul, oransje, rød eller blå pasient? Få svarene fra overlege Marianne Reimers ved Mottaksklinikken.