HELSENORGE

Hvordan registrere - utgått versjon

Her finner du innholdet på vår gamle "Hvordan registrere side". 

For å komme inn på systemet starter man på nettstedet «mrs.nhn.no». Klikk på lenken eller skriv dette inn i nettleseren. Er din PC tilknyttet helsenett kommer du til registerportalen som kan ta deg videre til MS registeret. Det må det søkes om tilgang. Hvordan dette gjøres og bruken av systemet er beskrevet i brukerveiledningene på denne siden.

Det er utarbeidet nytt samtykke og informasjonsskriv. Disse finner du i menyen på denne siden. Som tidligere er det slik at pasienten skal få lese informasjonen/forespørselen fra registeret før samtykke signeres. MEN det er nå mulig å begynne registrering av data før samtykke foreligger. Da blir dataene liggende i en lokal kopi og er ikke en del av Norsk MS register.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål. Vi vil også gjerne ha tilbakemelding om bruken av systemet. Bruk epost msdata@helse-bergen.no


Ny versjon av registreringsløsningen MS-MRS ble satt i drift 25.02.2020.

Les hva som er nytt (PDF)

Her finner du nye papirskjema:

 

Inklusjonskjema på papir (PDF)

Grunnoppfølgingsskjema på papir (PDF)

 

 

 

Brukerveiledninger

Hva er nytt i februar 2020 (PDF)Hva er nytt i oktober 2019 (PDF)Hva er nytt i juni 2017 (pdf)Hva er nytt i februar 2016 (pdf)Minimumsregistrering (pdf)Tilgang og innlogging (pdf)Hva skal registreres? (pdf)Hvordan registrere? (pdf)

Instruksjonsvideo. Hente data fra registeret #1


 

 

 


Dokumenter

Informasjon / forespørsel (pdf)Samtykke (pdf)Inklusjonskjema på papir (PDF)

Grunnoppfølgingsskjema på papir (PDF)


 

Fann du det du leita etter?