4-dagers klinikker

Det er kun klinikker som har fått opplæring og er godkjent av 4-dagers teamet i Helse Bergen som kan tilby behandling i 4-dagers formatet.

Dersom du får tilbud om 4-dagers behandling for OCD eller andre lidelser på klinikker som ikke står på denne listen, anbefaler vi deg som pasient å etterspørre om klinikken er godkjent, og å be om dokumentasjon på resultatet. På denne nettsiden vil du til enhver tid finne en oppdatert liste over team som er opplært / godkjent. Er du usikker er det fint om du tar kontakt med OCD-teamet i Helse Bergen på telefon 55 95 60 60.

​I forbindelse med Changing Mental Health Care er vi stolte av å kunne informere om at vi har godkjente 4-dagers team på følgende steder;

Teamene tar i oppbyggingsfasen imot pasienter fra sine primære opptaksområder.

Følgende klinikk er per i dag godkjent for behandling av tvangslidelser hos barn:

Følgende klinikker er under oppbygging i 4-dagers formatet:

Voksne:

• VPP Hammerfest, VPP Alta, Lofoten DPS; Leknes & Svolvær, Stord DPS, Førde DPS-dag, DPS Vestfold, Vestre Viken, Innlandet Gjøvik, Søndre Oslo DPS, Solli DPS.

Barn:

• Stavanger BUPA, Førde BUP, BUP Innlandet Gjøvik, Bærum BUP-Vestre Viken.