Kursdatoer for pasientkurs PCT og EPP

Ønsker du å delta på pasientkurs for PCT eller EPP? Sett av datoene i kalenderen nå, så kommer det en personlig invitasjon i posten når det nærmer seg.

Kursdatoer

PCT og deres pårørende

Tid: 5. - 6. november 2018
Sted: Bergen

EPP og deres pårørende

Tid: 25. – 26. mars 2019
Sted: Bergen

Fokus på forebygging, mestring og behandling

På kursene samles pasienter og deres pårørende fra hele landet til en oppdatering om hva som forårsaker sykdommene, hvilke symptomer sykdommene kan gi, hvordan man kan forebygge symptomer og hvordan disse behandles. Leger som er eksperter på området, ansatte på NAPOS og eksterne forelesere blir håndplukket til å holde innlegg på kurset.

Treffe andre med samme diagnose

Kursene legger vekt på at det skal være mulighet for å treffe andre med samme diagnose og komme sammen og dele erfaringer. Diskusjonsgrupper og pasienthistorier blir derfor en naturlig del av kurset. Vi ønsker både nye og tidligere deltagere hjertelig velkommen.

Dekning av kostnader

Helseforetaket du tilhører skal dekke reise etter reiseregning, men du må velge billigste rutegående transport og betale en egenandel for reisen på kr. 292,- tur/retur. Overnatting må deltagerne bestille og legge ut for selv. Helseforetaket du tilhører skal dekke kr. 550 per overnatting og kr. 215 i kostpenger per døgn.

Invitasjoner

Et brev med personlig invitasjon vil bli sendt ut til personer med PCT og EPP noen måneder før kursstart. I dette brevet vil du finne informasjon om hvordan du melder deg på.