Husk å melde deg på pasientkurs

Gjelder diagnosene AIP, PV og HCP

Den 5. og 6. februar arrangerer NAPOS porfyrikurs for personer med AIP, PV og HCP og deres pårørende. Kurset har et medisinsk og behandlingsmessig innhold der det er fokus på forebygging og framtidig behandling. Det blir også lagt vekt på at man skal treffe andre med samme diagnose.

Kurs. Foto
På kurs med NAPOS finner du engasjerte foredragsholdere og deltagere!

Fokus på forebygging og behandling

På kurset samles pasienter og deres pårørende fra hele landet til en oppdatering om hva som forårsaker AIP, PV og HCP, hvilke symptomer sykdommene kan gi og hvordan man kan forebygge og behandle ulike symptomer. Leger som er eksperter på området, ansatte på NAPOS og eksterne forelesere blir håndplukket til å holde innlegg på kurset.

Treffe andre med samme diagnose

Kurset legger vekt på at det skal være mulighet for å treffe andre med samme diagnose og komme sammen og dele erfaringer. Diskusjonsgrupper og pasienthistorier blir derfor en naturlig del av kurset. Vi ønsker både nye og tidligere deltagere hjertelig velkommen!

Tid: 5. - 6. februar 2018

Sted: Thon Hotel Bergen Airport i Bergen

Ny påmeldingsfrist: 10. desember 2017

Dekning av kostnader

Helseforetaket du tilhører skal dekke reise etter reiseregning, men du må velge billigste rutegående transport og betale en egenandel for reisen på kr. 292 tur/retur. Har du lengre reisevei reisen bestilles gjennom Pasientreiser. Overnatting på konferansehotellet kan deltagerne bestille selv på det elektroniske påmeldingsskjemaet. Ditt lokale helseforetak, via Pasientreiser vil også dekke kr. 550 per overnatting og kr. 215 i kostpenger per døgn etter reiseregning.

Invitasjoner

En personlig invitasjon ble sendt ut i starten av november til alle med AIP, PV og HCP som er registrert med diagnose hos NAPOS. I dette brevet finner du informasjon om hvordan du melder deg på. Husk å melde deg på innen 10. desember.

Velkommen på kurs!