Husk å melde deg på kurs

NAPOS arrangerer kurs for personer med AIP, PV og HCP og deres pårørende den 2. og 3. november i Bergen. Påmeldingsfristen er 1. oktober. 

Foredragsholder som underviser en gruppe personer​​

Fokus på forebygging, mestring og behandling

På kurset samles pasienter og deres pårørende fra hele landet til en oppdatering om hva som forårsaker AIP, PV og HCP, hvilke symptomer sykdommene kan gi, hvordan man kan forebygge symptomer og hvordan disse behandles. Leger som er eksperter på området, ansatte på NAPOS og eksterne forelesere blir håndplukket til å holde innlegg på kurset.

Treffe andre med samme diagnose

Kurset legger vekt på at det skal være mulighet for å treffe andre med samme diagnose, og komme sammen for å dele erfaringer. Diskusjonsgrupper og pasienthistorier blir derfor en naturlig del av kurset. Vi ønsker både nye og tidligere deltagere hjertelig velkommen!

Tid: 2. - 3. november 2021 
Sted: Grand Hotell Terminus i Bergen
Påmeldingsfrist: 1. oktober 2021

​Dekning av kostnader

Pasientreiser i det helseforetaket du tilhører skal bestille og dekke reiseutgifter, men du må bruke billigste rutegående transport og betale en egenandel for reisen på kr. 318,- tur/retur. Ring 05515 for å bestille reise. 

Invitasjoner

Et brev med personlig invitasjon er sendt ut til personer med AIP, PV og HCP som er registrert med diagnose ved NAPOS. I dette brevet finner du informasjon om hvordan du melder deg på. Har du ikke mottatt en invitasjon, men ønsker å gå på kurs, ta kontakt med NAPOS på telefon 55 97 31 70.​