Kurs og undervisning

Vi tilbyr jevnlig kurs i maritim medisin og dykkemedisin for sjømannsleger, dykkeleger og petroleumsleger. Senteret driver studentundervisning for medisiner- og sykepleiestudenter.


Digitale kurs i 2021

Det er ingen av oss som vet hvilke smitteverntiltak som vil gjelde i løpet av 2021 eller hvordan smittesituasjonen kommer til å være, så vi har bestemt å omgjøre alle planlagte kurset med tilstedeværelse til digitale kurs. Kursene er godkjente som digitale kurs av Helsedirektoratet, Sjøfartsdirektoratet og Legeforeningen.

​Norsk Senter for maritim medisin og dykkemedisin tilbyr grunnkurs og repetisjonskurs i maritim medisin og dykkemedisin. Grunnkursene er nødvendige for å bli sertifisert som sjømannslege, dykkelege eller petroleumslege. Repetisjonskursene er nødvendige for å opprettholde sertifiseringen.

Senteret driver regelmessig studentundervisning for medisiner- og sykepleiestudenter ved Universitetet i Bergen og Høgskolen på Vestlandet.

Senteret gjennomfører andre kurs og konferanser etter behov. Vi har gitt kurs i telemedisin og gjennomført konferanser både for norske og utenlandske sjømannsleger som er sertifisert av Sjøfartsdirektoratet.

English webpages

Fann du det du leita etter?