HELSENORGE

Kristin Ringdal, overlege

«Jeg får brukt flere sider av meg selv – både kunnskap og kreativitet»

​​Portrett av Kristin Ringdal

Bli kjent med Kristin Ringdal, overlege ved Norsk senter for maritim medisin og dykkemedisin.​

Hva er dine arbeidsoppgaver?

Jeg er med på å utvikle appen vår, Mariners Medico Guide. Det betyr å skrive tekster, ha kontakt med spesialister for fagfellevurderinger og holde innholdet oppdatert ihht. nye retningslinjer og rutiner. I tillegg har jeg vakter på Radio Medico og får snakke med folk over hele verden og bistå med medisinsk råd og hjelp.

Hvordan ser arbeidsdagen din ut?

Arbeidsdagen min er fordelt på arbeidet med appen og vakthenvendelser når jeg har vakt. Vakthenvendelsene kan variere fra enklere avklaringer til større problemstillinger. Dagene blir derfor ofte ulike og varierte.

Hvordan får du brukt/utviklet kompetansen din?

Det er et bredt spekter av arbeidsoppgaver i løpet av en arbeidsuke, og jeg opplever å få brukt både medisinsk utdanning, men også annen utdanning jeg har tatt. I tillegg får jeg ta dobbelspesialisering, så allerede opparbeidet kompetanse blir utvidet og forbedret ytterligere.

Hva gleder du deg over i hverdagen?

Arbeidsdagen min er interessant og givende. Den krever både kunnskap og kreativitet, og jeg får bruke flere sider av meg selv ut over den rent faglige. Det syns jeg er kjekt, og ​bidrar til at arbeidet er lystbetont og hyggelig. I tillegg er det en trivelig gruppe mennesker i avdelingen som gjør det kjekt å komme på jobb. ​
Fann du det du leita etter?