4-dagers klinikker

Et av kjennetegnene ved 4-dagers behandlingen er at pasientene får terapeutassistert eksponering i sitt hjemmemiljø, og vi jobber derfor sterkt med å bygge opp team som tilbyr behandlingen over heile landet.

Uansett hvor du bor i landet, skal du som pasient være trygg på at 4-dagers behandlingen holder den samme høye kvaliteten.  Derfor lærer vi opp og godkjenner 4-dagers team, og det er kun klinikker som har fått opplæring og er godkjent av Klinikk for 4-dagers behandling i Helse Bergen som kan tilby 4-dagers behandlingen (B4DT).

Dersom du får tilbud om 4-dagers behandling for OCD eller andre lidelser på klinikker som ikke står på denne lista, anbefaler vi deg som pasient å etterspørre om klinikken er godkjent, og å be om dokumentasjon på resultatet. På denne nettsiden vil du finne en oppdatert liste over team som er opplært / godkjent. Er du usikker er det fint om du tar kontakt med OCD-teamet i Helse Bergen på telefon 55 95 60 68.

I forbindelse med Changing Mental Health Care er vi stolte av å kunne informere om at følgende 4-dagers team er godkjent;