HELSENORGE

Anbefalingar frå tidlegare LIS1-legar

Dette seier LIS1-legane om tida som turnuslege på Haukeland.

Anbefalingar frå nokre av våre tidlegare LIS1-legar.

Karianne Vethe Karlsen 

Karianne Vethe Karlsen
«Eg valde Haukeland som min plass for LIS-1, fordi eg har hørt mykje positivt om Haukeland som arbeidsplass frå tidlegare turnuslegar! Eg har og vore innom Haukeland som student då eg studerte ved Høgskulen i Bergen, og trivdes svært godt! Tida som LIS-1 ved Haukeland har vore utruleg lærerik! Kvar dag har vore forskjellig og det har vore gode muligheter for læring og utvikling! Eg vil heilt klart anbefale Haukeland til andre som skal søke LIS-1 stilling!»      
Benedicte Magnus
«Jeg valgte å søke turnusstilling på Haukeland univeristetssjukehus fordi turnusleger før meg har vært svært fornøyde, i tillegg til at jeg er godt kjent med sykehuset etter flere utplasseringer under studietiden. Som turnuslege på Haukeland universitetsjukehus har jeg lært mye og utviklet meg i legeyrket.  En får mye ansvar samtidig som en alltid har mer erfarne kollegaer å rådføre seg med.  Arbeidsdagene er varierte, utfordrende  og spennende. Jeg kan anbefale på det varmeste å søke LIS-1- stilling ved Haukeland universitetssykehus». 

Hai Nguyen

Hai Nguyen
«Jeg valgte Haukeland fordi jeg er bergenser og det ville vært særdeles unaturlig å forlate verdens fineste by og et sykehus hvor jeg ser for meg videre karriereløp i fremtiden. Å være LIS1 på Haukeland er spennende og utfordrende. Tjenesten på sykehuset byr på en bratt læringskurve med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Som ung legespire får man ta del i en travel arbeidsplass med ansvar og varierte problemstillinger. Imidlertid oppleves det betryggende at man til enhver tid har dyktige kollegaer å kunne rådføre seg med.»

Fredrik Axelsson 
«Jag valde Haukeland sjukehus eftersom jag såg det som en spännande utmaning att arbeta på ett universitetssjukhus med hög faglig kompetanse på mange forskjellige områden. Det är en hög turnover av pasienter med mange speciella caser.  Som LIS 1 kan det for en ikke-UiB-student ta litt tid att bli godt kjent på huset, men tack vare stor åpenhet och trevlig personal så går det sig till med tiden».

Kristine Gramstad Rolfsnes

Kristine Gramstad Rolfsnes
«Jeg valgte å søke LIS1-stilling på Haukeland da det er et stort sykehus med bred faglig kompetanse. Muligheten for læring og utvikling er enormt stor! Jeg trives så langt kjempe godt, og vil sterkt anbefale nyutdannede leger å starte karrieren sin her!» 

  


Kristian Bøyum Ulvund      
«Halleis! Eg valgte Voss fordi det er eit relativt lite sjukehus og frå det eg har høyrt tidlegare skulle det vera ein perfekt plass å ha turnus. Samtidig er Voss eit eldorado for folk som likar seg ute i fri luft! Eg er veldig nøgd med valget. Som LIS1 på Voss får ein stort ansvar og mange sjølvstendige arbeidsoppgåver, samtidig har ein flinke og hyggelige bakvakter som aldri er langt vekke. Såleis er det eit perfekt læringsmiljø, og det gir ei bratt læringskurve! Samtidig er det å ha fjell, natur og skisenter i umiddelbar nærheit absolutt ein bonus!" 

Fann du det du leita etter?