HELSENORGE

Hospiter i gastroenterologisk ultralyd

Er du lege og interessert i å lære mer om gastroenterologisk ultralyd? Vi tilbyr tre dagers hospitering i transabdominal ultralyd, hvor vi dekker dine utgifter for reise og opphold. Vi kan også tilpasse hospitering for deg i endoskopisk ultralyd. Send en forespørsel sammen med din CV til oss, og vi vil gjøre en rask vurdering av din søknad.

Tre dagers hospiteringen gir deg en grunnleggende innføring i abdominal ultrasonografi. Dette innebærer opplæring i sonoanatomi og systematisk scanning av abdomen. Organdiagnostikk av lever, galleganger og galleblære, blodkar, milt og tarm. 

Hospiteringen gir også mulighet for skanning av gastroentestinaltraktus: ventrikkel, tynntarm, colon og rektum.

Videre kan du få mer opplæring i kontrastforsterket ultrasonografi og elastografi, som vi kan skreddersy etter ditt behov.

Hospiteringen starter tirsdager kl. 13.00 og avsluttes torsdager kl.12.00.

Vi tilbyr også hospitering i endoskopisk ultralyd, ta kontakt med oss for mer informasjon. 

Vi prioriterer plassene i hospiteringspakken til leger som spesialiserer seg i indremedisin eller fordøyelsessykdommer, og overleger i disse spesialitetene.

Datoer for tre dagers hospitering 

  • 2022 : 

    • 22. - 24. mars

    • ​7. - 9. juni

    • 6.-8. september
    • 6.-8. desember

​Her søker du​​​

Hospiteringspakke NSGU.JPG
 
 
Bildet over viser timeplanen for vår hospiteringspakke

 

Ultrasound Learning Centre - Bergen

European Federation of Societites for Ultrasound in Medicine and Biology (EFSUMB) akkrediterte i slutten av 2014 NSGU som et Ultrasound Learning Center. Dette internasjonalt annerkjente kvalitetsstempelet viser at vi tilbyr våre hospitanter det beste og nyeste innen gastroenterologisk ultrasonografi.

Vi tilbyr opplæring med "state-of-the-art" utstyr både for transabdominal og endoskopisk ultralyd, samt fasiliteter for eksperimentell og basal forskning innen akustikk og ultralyd.

 EFSUMBsertifikat for NSGU som akkreditert senter for ultralydopplæring
Ønsker du å lese mer om EFSUMB kan du følge denne linken 

 
 

 

Fann du det du leita etter?