IBS - Å leve med irritabel tarm

Vi har laget en todagers pasientrettet gruppeundervisning IBS-skole som du kan ha glede av! Kurset er for personer med IBS og/eller pårørende. Du trenger henvisning fra fastlegen din for å delta.

IBS-skolen er et tiltak fra Norsk gastroenterologisk forenings interessegruppe for pasienter med funksjonelle mage-tarmlidelser som gir rettledning og støtte til deg som lever med en kronisk lidelse. Her kan du lære mer om sykdommer og hvordan du kan mestre den.

​For å delta på IBS-skole trenger du henvisning fra din fastlege til Gastroenterologisk seksjon ved spesialisthelsetjenesten. Dersom det ikke finnes et tilbud om IBS-skole i din helseregion, kan man henvises til IBS-skole ved Haukeland Universitetssjukehus.​

For deg som allerede har deltatt på IBS-skolen

Kommende IBS-kurs