HELSENORGE

Bedre søvn, 3. utgave

Bedre søvn. En håndbok til deg som sover dårlig.

Den gode nyheten til deg som sliter med søvnen, er at du kan få hjelp. Bedre søvn er skrevet for deg som sover for lite eller for dårlig. Her får du den nyttige kunnskapen og de gode rådene som trengs for at søvnproblemene skal reduseres eller forsvinne helt. Denne selvhjelpsboken er vist i to vitenskapelige undersøkelser å ha dokumentert effekt på søvnproblemer.

I Bedre søvn følger vi Anna gjennom konsultasjonene for søvnproblemer fra behandlingen starter til hun er kvitt plagene. Har du søvnproblemer, vil du kjenne deg igjen i hennes historie. Likevel er hver historie unik og krever individuell tilnærming og håndtering, og vi møter flere enn Anna underveis.

Også helsepersonell vil ha stor nytte av denne boken, både de som møter personer som sliter med å få sove og de som behandler pasienter med søvnproblemer.

Bjørn Bjorvatn arbeider ved Bergen søvnsenter, Norges eneste tverrfaglige behandlingssenter for behandling av søvnvansker, og har doktorgrad innenfor søvnforskning. Han er professor i allmennmedisin ved Universitetet i Bergen og leder for Nasjonal kompetansetjeneste for søvnsykdommer ved Haukeland Universitetssjukehus (www.sovno.no).

Forfatter: Bjørn Bjorvatn.
Pris:  399,-
187 sider    
ISBN: 9788245037180

Fagbokforlaget


 

 
 
 
 
 
Fann du det du leita etter?