HELSENORGE

Webinar: YGTSS-R - Hvordan måle behandlingseffekt ved tics og Tourettes syndrom?

Regionalt fagmiljø for autisme, ADHD og Tourettes syndrom Helse Vest inviterer til webinar.

Om webinaret

Yale Global Tic Severity Scale - revidert (YGTSS-R) er et semistrukturert klinikervurdert instrument som beskriver tic-symptomer på 5 dimensjoner (antall, frekvens, intensitet, kompleksitet og interferens), samt funksjonsnedsettelse, noe som hjelper til med å karakterisere og kvantifisere tic-symptomene.

Siden YGTSS-R er følsom for behandlingsresponsen er verktøyet også mye brukt i klinikk og i vitenskapelig forskning.

I dette webinaret gis det en introduksjon på komponentene i YGTSS-R, hvordan skjemaet fylles ut og hvordan behandlingseffekten kan vurderes. Webinaret streames direkte.

Foreleser

Heike Eichele, lege/PhD v/ RFM Helse Vest

Målgruppe

Ansatte i spesialisthelsetjenesten og andre webinaret vil kunne være aktuelt for.

Påmelding

Du vil da motta mail med påloggingsinformasjon og lenke når du har meldt deg på. Webinaret er gratis.

Fant du det du lette etter?
Organisasjonsnummer: NO 999 999 999