Temakveld for medarbeidarar i primærhelsetenesta

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 12.04.2018 , Laboratorieklinikken

Laboratoria i Helse-Bergen arrangerer temakveld for medarbeidarar i primærhelsetenesta. Nytt høve til å få med deg ny og nyttig informasjon frå laboratoria, samt til å spørje om det du måtte lure på.

Hender som holder prøveglass. Foto

Vi er opptekne av god kommunikasjon med rekvirentane og medarbeidarane i primærhelsetenesta, og inviterer til temakveld torsdag 12. april.

Dersom det blir for mange som ønskjer å delta i forhold til plass i lokalet, vil første person til påmelding bli prioritert.

Program for kvelden

• Registrering og lett servering
  • Avdeling for patologi informerer om endring i Livmorhalsprogrammet
  • Hormonlaboratoriet informerer om haldbarheit
  • Mikrobiologisk avdeling fortel om nytt utstyr
  • Tilbod om prehospital prøvetaking i Bergen sentrum
  • Postens omleggingar og endringane dette har medført
  • Elektronisk rekvirering

Påmelding

Send helst ein e-post pr. deltakar. Skriv og opp kva yrkesgruppe du representerer og kva legesenter du jobbar på.

Dersom du har spørsmål, skriv desse i e-posten – vi behandlar desse anonymt i plenum.

Påmelding via e-post til: temakveld@helse-bergen.no

Påmeldingsfrist

23.03.18