Smarte tips når matinntaket blir strevsomt

Kurs, 2-3 gonger i året, Vardesenteret, Kreftbehandling og medisinsk fysikk, Lærings- og meistringssenteret

Kurs for kreftpasientar og pårørande som vil fokusere på sunt kosthald ved kreft.

Har du nedsatt matlyst relatert til behandlingen du får eller har fått? Har du vanskeligheter med å få i deg nok mat? Trenger du tips til hvordan du kan forebygge eller stanse vekttap? Eller er du pårørende til en som har redusert matlyst på grunn av kreft?

Da er dette kurset for deg. Her får du råd om hva og hvordan du kan spise ved nedsatt matlyst, og hvordan du kan kaloriberike maten uten at porsjonene blir større. Som pårørende vil du få tips og kunnskap om hvordan du kan bidra til at kreftpasienten får i seg nok mat. Det blir enkel matservering. Kurset er gratis.

Påmelding innen 19. oktober til Vardesenteret på telefon 55977500 eller mail hus@vardesenteret.no . Førstemann til mølla, antall plasser er begrenset.

Når og kor

2-3 gonger i året
Stad
Lærings- og meistringssenteret