Kurs i smertebehandling

Kurs, 02.11.2020-03.11.2020, Smertebehandling og palliasjon KSK

Kurset er for helsepersonell og gir deg oversikt over sentrale behandlingstiltak og behandlingsprinsipp ved langvarige smertetilstander.
Seksjon smertebehandling og palliasjon, Haukeland universitetssjukehus i Bergen har arrangert kurs i tverrfaglig smertebehandling i over 30 år. Kurset er på 16 timer, går over to dager, og handler først og fremst om behandling av langvarige og akutte smertetilstander.

Målgruppe

Leger (alle spesialiteter), sykepleiere, (ev. fysioterapeuter og andre som arbeider direkte med smerte). Kurset vil blant annet være nyttig for fastleger som er henvisende instans til Seksjon for smertebehandling, og for andre som behandler pasienter med sammensatte smertetilstander.

Program

Programmet blir lagt ut så snart det er klart.

Av tema nevner vi: Smertefysiologi, nevropatiske smertetilstander, søvn og smerte, bruk av opioider og cannabinoider og hodesmerter. Det blir også tatt opp tverrfaglig vurdering og behandling ved langvarige smertetilstander, muskel- og skjelettlidelser, psykologiske tilnærminger til smertmestringe, vurdering og behandling av akuttsmerte,overforbruk av medikamenter og kommunikasjonsferdigheter.

Pris

3900,- (inkludert lunsj begge dager)

Påmelding

Påmeldingsfrsiten er 22. oktober 2020

Når og kor

Dato
02.11.2020-03.11.2020 
Klokkeslett
09:00-16:00
Stad
Hotell Scandic Bergen City, Håkonsgaten 2-7, 5015 Bergen
 
Arrangør
Smertebehandling og palliasjon, KSK
 
Kontaktinformasjon
 
Fann du det du leita etter?