Kurs i Item Response Theory (IRT)

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 07.09.2017 , Fagsenter for pasientrapporterte data

IRT kan vere til hjelp i val av parametre og verktøy (skjema) til bruk i Medisinske kvalitetsregistre.

Kurset passer alle som jobber med pasientrapporterte data. IRT kan være til hjelp i valg av parametre og verktøy (skjema) til bruk i Medisinske kvalitetsregistre.

Frist for påmelding er 31. august. Du kan melde deg på via Læringsportalen (helse-bergen.no). Eksterne deltagere kan melde seg på via e-mail til Kjersti Oterhals: kjersti.oterhals@helse-bergen.no (merk emnefelt med: Påmelding IRT-kurs)

Når og kor

07.09.2017
Stad
Bikuben kurs- og konferansesenter
Haukeland Universitetssjukehus

Fagsenter for pasientrapporterte data
Foreleser er Kyrre Breivik

Meir informasjon
kjersti.oterhals@helse-bergen.no

Meir om kurset finn du her

Tilbakemeldinga vil ikkje bli svart på. Ikkje send personleg informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.