Introduksjonskurs i Autisme Diagnostic Observation Schedule modul 3 og 4

Kurs , 26.04.2018-27.04.2018 , Regionalt fagmiljø for autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi - RFM

Vi inviterer til 2 dagers introduksjonskurs i  Autism Diagnostic Observation Schedule ADOS-2, Modul 3 og 4.

ADOS-2 er en halvstrukturert, standardisert observasjon av kommunikasjon, sosial interaksjon, lek og begreset og repetitiv atferd hvor det mistenkes autismespekterforstyrrelser. ADOS-2 gir verdifull informasjon for både utredning og behandling. Modul 3 og 4 benyttes ved utredning av barn, unge og voksne med verbalt flytende språk.

Tid: Torsdag 26. april kl. 09:30 – 16:00 og fredag 27. april kl. 08.30-15.30

Ansatte i Spesialisthelsetjenesten som har utredningsansvar

Kursholdere

Elin Antoniussen er psykologspesialist og ansatt i Spesialpoliklinikken, Autismeteam v/ Klinikk psykisk helsevern for barn og unge i Helse Bergen.

Elise Constanse Fodstad er psykologspesialist og ansatt ved Bup Sandnes i Klinikk Psykisk helsevern for barn og unge i Helse Stavanger.

Antoniussen og Fodstad er Helse Vest sine representanter i det nasjonale ADOS og ADI-R sertifiseringsprogrammet

Kurset er gratis og inkluderer skåringsprotokoller til deltagerne.

De som har manual oppfordres til å ta den med.
Reise og ev. opphold må ordnes av den enkelte deltager.

Kursgodkjenning

Kurset er godkjent av Norsk Psykologforening som 14 t vedlikeholdsaktivitet.

Påmeldingsfrist: 6. april 2018

Meld deg på her