eMeistring - Informasjonsdag for spesialisthelsetjenesten

Fagseminar, 12.03.2020, eMeistring

Vi i eMeistring mottar jevnlig spørsmål fra ulike klinikker om behandlingstilbudet vårt. eMeistring inviterer derfor til en informasjonsdag om veiledet internettbehandling i spesialisthelsetjenesten.

eMeistring har de siste årene fått mye oppmerksomhet. Vi har vært tidlig ute med evidensbasert behandling på internett i spesialisthelsetjenesten. Helseminister Bent Høie har flere ganger fremhevet arbeidet som gjøres i eMeistring, og mange ser derfor til Bergen for å lære av oss. Denne dagen vil vi blant annet komme inn på følgende

Hva er veiledet internettbehandling og eMeistring?

Hvilken kompetanse er påkrevd?

Hvordan utvikle en digital klinikk?

Hvilke tekniske krav stilles?

Hva med sikkerhet?

Vi deler vår erfaring med å utvikle kunnskapsbaserte helsetjenester av god kvalitet. Har dere andre spørsmål - så meld dem gjerne inn på forhånd. Det vil også være mulighet for omvisning i eMeistrings klinikk.

Meld deg på her

Når og kor