HELSENORGE

Bading og klatring med Autismeforeningen

Autisismeforeningen Hordaland har aktivitet i bassenget kvar måndag og annenkvar torsdag i partallveker og i klatreveggen tirsdager i oddetallsveker.

Bading

Kvar måndag kl. 17.00-20.00 og annankvar torsdag i partallsveker kl. 18.00-21.00 i bassenget på Energisenteret, Glasblokkene, U1, Blokk 3. 

Tilbudet er for medlemmar i Autismeforeningen Hordaland. Det er ingen aldersavgrensing. De påmeldte er delt opp i grupper (etter alder og behov for tilrettelegging) som byt på å badedagar og badetider. Alle som er under 12 år, og dei som ikkje er symjedyktige, må ha fylgje i bassenget av ein vaksen over 18 år. Du melder deg på via nettsida til Autismeforeningen Hordaland og der finner du også pris.

Autismeforeningen sender ut liste over fordeling av garderober når påmeldingsfristen er gått ut. Dei vil etterstebe at medlemmer som har behov for eiga garderobe, får moglegheita for det. 

Klatring

Tirsdager i oddetallsveker frå kl. 17.00-19.00 i gymsalen på Energisenteret, Glasblokkene, U1, blokk 2 og 3.

Tilbudet er for medlemmar i Autismeforeningen Hordaland. Du melder deg på via nettsida til Autismeforeningen Hordaland og der finner du også pris.

Fann du det du leita etter?