2 dagers introduksjonskurs ADOS-2

, 16.03.2017-17.03.2017, Regionalt fagmiljø for autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi - RFM

Velkommen til to dagers introduksjonskurs i ADOS-2, Småbarns versjonen og Modul 1 og Modul 2.
  • Torsdag 16. mars kl. 09.00-16.00 er vi på DUA rommet, 2.etasje BUPA bygget
  • Fredag 17. mars kl. 09.00–16.00 er vi på rom F301 på FOU avdelingen

Pris:
Kurset er gratis og inkluderer skåringsprotokoller til deltagerne. De som har manual oppfordres til å ta den med.

Det vil være mulig å kjøpe lunsj i kantinen.
Reise og eventuelt opphold må ordnes av den enkelte.

Målgruppe:
Ansatte i spesialisthelsetjenesten som har utredningsansvar.

Kursholdere:

Nina Stenberg, cand.psychol fra universitetet i Oslo 1997, spesialist i klinisk psykologi med barn og unge. Har arbeidet i mange år ved Nevropsykiatrisk enhet, Oslo universitetssykehus, med utredning av barn med nevroutviklingsforstyrrelser, spesielt autismespekterforstyrrelser. Arbeidet i Autism Birth Cohort (ABC) studien ved Folkehelseinstituttet, og disputerte i 2015 med doktorgradsavhandlingen «Early features and identification of autism spectrum disorder».

Elin Antoniussen, psykologspesialist og er ansatt i Spesialpoliklinikken, Autismeteam i Helse Bergen. Antoniussen har mange års erfaring med utredning av barn og unge med autismespekterforstyrrelser og er Helse Vest sin representant i det nasjonale ADOS og ADI-R sertifiseringsprogrammet.

Påmelding :
E-post sendes innen 15.februar, 2017 til unni.sagstad@helse-bergen.no
med opplysninger om navn og arbeidssted.

Dersom spørsmål ta kontakt med Unni Sagstad tlf. 97174943 eller pr e-mail.

Når og kor

16.03.2017-17.03.2017
Stad
Stavanger universitetssykehus (SUS)

Regionalt fagmiljø for autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi

Kontakt
Unni Sagstad, Regionalt fagmiljø for autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi Helse Vest.

E-mail: unni.sagstad@helse-bergen.no